Den nye Virke-sjefen klar

Tar over 8. oktober.

Næringsliv

Ivar Horneland Kristensen blir ny administrerende direktør i Virke, hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringene i Norge, går det frem av en pressemelding.- Det har vært en omfattende og god rekrutteringsprosess. Styret har sett etter fremtidens leder for fremtidens hovedorganisasjon. Vi er trygge på at Kristensen er rett mann, sier styreleder Nils Sund i en kommentar.50-åringen kommer fra jobben som leder for Tekna, Norges største akademikerorganisasjon med over 74.000 medlemmer.- Jeg skal vise meg tilliten verdig ved å styrke og befeste Virke som en slagkraftig støttespiller for næringslivet, sier Kristensen.Han vil ta over stillingen etter Vibeke Hammer Madsen som går av til høsten etter 16 år som leder av organisasjonen. Lederbyttet skjer 8. oktober.

virke
handel
vibeke hammer madsen
ivar horneland kristensen
Nyheter
Næringsliv