Designeren Kate Spade funnet død

Den amerikanske designeren Kate Spade (55) er funnet død i hjemmet sitt i New York, melder amerikanske medier.

FILE - In this May 13, 2004 file photo, designer Kate Spade poses with handbags and shoes from her next collection in New York. Law enforcement officials say Tuesday, June 5, 2018, that New York fashion designer Kate Spade has been found dead in her apartment in an apparent suicide. (AP Photo/Bebeto Matthews, File) Bebeto Matthews
Næringsliv

Spade ble funnet av en av sine assistenter tirsdag, og politiet bekreftet senere på dagen at Spade hadde tatt sitt eget liv.55-åringen er mest kjent for sine veskekolleksjoner, men hun designet også klær, sko og smykker.Hun grunnla og eide merkevaren Kate Spade New York, som har over 140 butikker i USA og flere enn 175 i resten av verden. I fjor solgte hun imidlertid alle sine aksjer i selskapet til designerselskapet Coach, melder CBS News.(©NTB)

kate spade
design
New York
Nyheter
Næringsliv