Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 23. juni.

Unge Høyre velger ny ledelseUnge Høyre velger ny ledelse på sitt landsmøte som finner sted i helgen på Quality Airport Hotel Gardermoen på Ullensaker.Sandra Bruflot, som overtok da Kristian Tonning Riise måtte gå av i vinter, ventes å bli gjenvalgt som leder.Pedro Sanchez besøker MacronSpanias nye statsminister Pedro Sanchez innleder en rundreise til europeiske land med et besøk i Paris, der han skal møte president Emmanuel Macron.Sanchez fra Sosialistpartiet overtok som statsminister i Spania etter at Mariano Rajoy fra det konservative Folkepartiet ble felt i et mistillitsvotum.To år siden brexit-avstemningenDet er to år siden britene stemte ja til å gå ut av EU i en folkeavstemning.Organisasjonen Open Britain, som krever ny folkeavstemning, demonstrerer i London, mens regjeringen fortsetter forhandlingene med EU om vilkårene ved utmeldingen, som finner sted neste år.Siste dag før valg i TyrkiaDen fremste opposisjonskandidaten i Tyrkia, Muharrem Ince, holder sitt siste folkemøte før presidentvalget i Tyrkia søndag.Hundretusener av Inces tilhengere ventes å møte fram etter at han har holdt to enorme folkemøter i Ankara og Izmir de siste dagene. President Recep Tayyip Erdogan ventes likevel å bli gjenvalgt som president.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også