Forhandlingene mellom TV 2 og Canal Digital fortsetter

Forhandlingene om prisen Canal Digital må ut med og hvilke TV 2-kanaler de kan vise, pågår fortsatt i morgentimene lørdag.

Næringsliv

Over ett døgn etter den første fristen er det fortsatt i det blå om TV-distributørens kunder får svarte skjermer eller om man nærmer seg en avtale.Begge parter håper i det lengste på at de blir enige, men klokken 9 lørdag morgen var det fortsatt ingen avklaring, opplyser kommunikasjonsdirektør Tormod Sandstø i Canal Digital til NTB.– Partene må ta den tiden de trenger, og vi må rett og slett bare vente, sier Sandstø.Da hadde partene sittet ved forhandlingsbordet gjennom hele fredagen etter at det natten før ble klart at Canal Digital og TV 2 ga seg selv ytterligere ett døgn på forhandlingene.Det forhandles både om hvor stor del av TV 2s programinnhold Canal Digital skal ha rett til å vise, og hva Canal Digital skal betale for å ha TV 2 i sine kanalpakker.(©NTB)

tv2
canal digital
Nyheter
Næringsliv