Historisk streaming-avtale for Premier League

Amazon skal direktesende kamper fra Premier League i fotball med streaming.

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) Rui Vieira
Næringsliv

Amazon skal direktesende kamper fra Premier League i fotball med streaming. Det er den første avtalen i sitt slag.Selskapet har kjøpt rettighetene til to fulle serierunder for tre sesonger med start i 2019. Det gir 60 kamper totalt.Nytt er også at inntektene fra TV-rettigheter utenfor de britiske øyer ikke skal deles likt mellom de 20 PL-klubbene. Fra og med 2019 vil klubbene som gjør det best på tabellen stikke av med mest.(©NTB)

premier league
streaming
amazon
fotball
Nyheter
Næringsliv