Husbrann etter at elsykkelbatteri eksploderte

Det smalt som fyrverkeri med gnistregn i stua, forteller en beboer etter at et elsykkelbatteri eksploderte og forårsaket en større boligbrann i Tønsberg.

Næringsliv

Brannvesenet i Vestfold rykket ut til Skallevold i Tønsberg klokka 12.25 fredag. En enebolig sto i brann.– Boligen har store skader, den er brann-, sot-, røyk- og vannskadd. Det er bare trist, uttaler brannmester Roar Marthinsen etter brannen.Årsaken til brannen var en eksplosjon i et batteri fra en elsykkel. Batteriet sto ikke til lading. En mann i huset forteller til brannvesenet at batteriet eksploderte da han satte batteriet på bordet.Han løp ut for å hente hageslangen, men det var da så mye røyk at han måtte vente til brannvesenet kom.Ifølge mannen var batteriet ganske nytt. Det hadde fungert fint på første sykkeltur, men på neste tur virket det ikke. Derfor hadde han tatt det av sykkelen og inn for på kikke på det.Sørøst politidistrikt etterforsker brannen og har fått sykkelbatteriet.(©NTB)

Nyheter
Næringsliv