Innrømmer dårlig behandling av ansatt

Riksrevisor Per-Kristian Foss innrømmet dårlig behandling av ekspedisjonssjef Berit Mørk i et allmøte fredag.

Næringsliv

DN hevder å kjenne til hva som ble sagt i fredagens allmøte i Riksrevisjonen. Der beklaget Foss blant annet til Mørk for kommentarer i toppledergruppen (TLG).– Jeg har ved en del anledninger vært ufin mot Berit direkte i TLG-møter ved at jeg har vært for utålmodig og brukt uttrykk som ikke skal brukes, sa Foss.En arbeidsmiljøundersøkelse i fjor høst viste at ansatte var misfornøyde med Foss. Nå er kritikken mot hans lederstil kommet opp igjen.Mandag sa Foss at saken om hans lederstil ikke har handlet om en enkeltperson. Det var etter at ansatte hadde sendt en støtteerklæring på bakgrunn av behandlingen av Mørk.Til DN vil ikke Foss svare på hvorfor han har endret forklaring.– Jeg følte allmøtet ble godt mottatt, basert på applaus og mange gode tilbakemeldinger, sier han.– Jeg synes det var et godt allmøte, skriver Mørk i en melding.Foss har vært riksrevisor siden 2014. I desember ble han gjenvalgt for fire nye år.(©NTB)

riksrevisor
per-kristian foss
Nyheter
Næringsliv