Kanonvekst: Skal åpne 40-50 butikker i år

Næringsliv

Nettavisen kan fortelle at ingen frisørkjede i Skandinavia vokser så raskt som Cutters. Kjeden, som er kjent for å klippe hår for 299 kroner på 15 minutter, har det siste året økt fra 18 til 42 salonger.Ambisjonene er skyhøye og kjeden sikter mot 200 salonger i 2020.  Veksten skal komme både i Norge, Sverige, hvor de åpnet sin første butikk i fjor, og Danmark, hvor den første kommer i august i år.- Til sammen åpner vi 40-50 butikker i år. Det kommer noe flere i Oslo, noen i Sverige og i Danmark. Vi ser på flere muligheter på Vestlandet spesielt. Vi har blant annet signert en avtale for en butikk i Stavanger, sier Andreas Kamøy, gründer og daglig leder i Cutters, til Nettavisen.I 2017 omsatte selskapet for 67,2 millioner kroner, opp fra 10,5 millioner kroner i 2016. Driftsresultatet endte på 0,9 millioner kroner. 

frisør
cutters
Nyheter
Næringsliv