Bjørn Kjos ble denne uken tildelt «Ambassador’s Award» for Norwegians bidrag til å bygge relasjoner mellom USA og Norge- Jeg gratulerer Bjørn Kjos med tildelingen av årets U.S. Ambassador’s Award for hans innsats for å styrke samarbeidet og de økonomiske bånd mellom USA og Norge, sa ambassadør Kenneth J. Braithwaite.Utmerkelsen ble begrunnet blant annet med Bjørn Kjos og Norwegian sitt bidrag til amerikansk økonomi i form av økt turisme, nye arbeidsplasser og verdiskaping, heter det i en melding. - Det er en stor ære å motta denne prisen. Jeg er takknemlig for at vårt arbeid i USA blir verdsatt og anerkjent, og det er rom for å styrke forbindelsene ytterligere fremover, uttalte Bjørn Kjos. Norwegian begynte å fly til USA i 2013. I dag tilbyr Norwegian over 60 direkteruter mellom USA og Europa; dette er flere transatlantiske ruter enn noe annet europeisk flyselskap. Norwegian er også en av flyprodusenten Boeings største kunder og har i dag en flyflåte på over 150 Boeingfly. amerikanske arbeidsplasser. I 2012 signerte flyselskapet den største flyordren i europeisk historie med den amerikanske flyprodusenten. Norwegian har fortsatt mer enn 100 Boeing-fly i bestilling.I dag har Norwegian rundt 800 medarbeidere basert i USA, og har i dag fem baser i USA. Disse er New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Providence og Stewart.