Krohn Traaseth beklager

Innovasjon Norge-sjefen er lei seg for bråket rundt ansettelsen av Katharina G. Andresen.

- Først og fremst er jeg lei meg for og beklager at dette har skapt så mye oppmerksomhet, sier Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseth til Dn.no .Hun har i de siste dagene blitt bombardert med spørsmål om hennes selskaps ansettelse av Ferd-arving Katharina G. Andresen, Norges rikeste kvinne. Andresen fortalte om ansettelsen i et intervju med avisen i forrige uke, og deretter kom det frem i E24 at jobben hun fikk ikke hadde blitt lyst ut.Andresen har ikke gjort noe feil i prosessen, understreker Traaseth, ifølge DN, og sier at hun alltid henviser til HR når hun blir kontaktet om jobbmuligheter slik Andresen gjorde.- Det er ikke en feil av meg, det er helt normal praksis, sier hun.


Les også