Manchester United enig om overgang for Fred

Den brasilianske midtbanespilleren Fred er kun formaliteter unna å signere for Manchester United etter at klubben ble enig med Sjakthar Donetsk om en overgang.

Brazil's Fred, left, and Willian, centre, share a joke, during a soccer team training session in London, Tuesday, May 29, 2018. Brazil will play Croatia in a pre-world cup friendly at Anfield Stadium in Liverpool, England on Sunday. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Kirsty Wigglesworth
Næringsliv

Det bekreftet Manchester United på sitt nettsted tirsdag. Klubben la samtidig til at en ny pressemelding om signeringen vil komme når tiden er inne.– United er glad for å offentliggjøre at en avtale er i orden med Sjakhtar Donetsk, meldte United.25-åringen, som er tatt ut i den brasilianske VM-troppen, vil ifølge britiske medier koste Manchester United rundt 575 millioner kroner.Midtbanespilleren er i Brasils VM-tropp og spilte de siste ni minuttene i søndagens landskamp mot Kroatia. Brasil vant 2–0.Fred har siden 2013 spilt for den ukrainske klubben Sjakhtar Donetsk. Han er ingen notorisk målscorer, men mer en tilrettelegger med en pasningssikker venstrefot.(©NTB)

fotball
manchester united
brasil
Nyheter
Næringsliv