Mark Zuckerberg er nå rikere enn noensinne

Steven Senne

Mark Zuckerberg er i ferd med å vippe Warren Buffett av pinnen.

Ifølge Bloomberg Billionaires Index torsdag nådde Mark Zuckerbergs formue 81,6 milliarder dollar, det samme som Warren Buffets formue. Mens Zuckerbergs formue klatret oppover, falt Buffets formue, skriver CNBC.Fredag formiddag har imidlertid Zuckerberg falt tilbake til en fjerdeplass, med en formue på 81,3 milliarder dollar.Zuckerberg, som nå er den fjerde rikeste personen i verden, har aldri hatt høyere formue, ifølge indeksen som går tilbake til 2012 da Facebook ble offentlig.98 prosent av Zuckerbergs formue er i Facebook-aksjer, ifølge en analyse fra WealthX.Facebook Inc. steg 2,3 prosent til ny all-time high pålydende 202 dollar onsdag på meldingen om at selskapets Instagram-plattform nå har én milliard brukere.