Onsdag denne uken legger SSB frem sin arbeidskraftsundersøkelse (AKU) for april.Fem økonomer TDN Direkt har snakket med venter en sesongjustert ledighet på i snitt 3,8 prosent, ned fra 3,9 prosent ved forrige korsvei.Handelsbanken og SEB ligger begge på 3,8 prosent.- Sentimentsindikatorene tilsier at jobbveksten holder seg bra, og vi tror på en videre gradvis nedgang i arbeidsledigheten, sier sjeføkonom Erica Blomgren i SEB.Handelsbanken trekker ifølge nyhetsbyrået frem etog økende arbeidskraftetterspørsel.DNB Markets tror ledigheten vil komme inn uendret på 3,9 prosent- Det blir flere jobber tilgjengelig og sysselsettingsveksten vil fortsette,  men det kommer også flere inn i arbeidsstyrken og det demper nedgangen i ledigheten. Vi har nå hatt fem måneder med stabil ledighet på fire prosent frem til januar, deretter to måneder med 3,9 prosent, så vi ser for oss et forsiktig fall fremover, sier sjeføkonom Kjersti Haugland til TDN Direkt.