Camilla Ryste er NAFs nye kommunikasjonssjef. NAFs nye kommunikasjonssjef kommer fra jobben som kommunikasjonssjef for Arbeiderpartiets stortingsgruppe og rådgiver for Jonas Gahr Støre. - Vi er veldig glade for å få Camilla med på laget. Hun har bred erfaring innen fagfeltet og blir viktig for NAFs vei inn i en spennende fremtid, sier Ulrica Risberg, direktør for marked og kommunikasjon i NAF, i en melding.«Vi er inne i en tid preget av store endringer innen bil og transport. NAF skal vise vei for medlemmene inn i fremtiden og sikre at alle får enkle, rimelige og rene hverdagsreiser. På vei inn i en fremtid der vi ikke har alle svar, er behovet for kommunikasjon avgjørende og viktig», heter det i meldingen.- Det har vært viktig for oss å få på plass en kommunikasjonssjef som styrker NAF i den endringen vi er midt oppe i, sier Risberg.- Camillas faglig tyngde styrker NAF-laget, fortsetter hun.- Hvordan vi reiser og hva slags transportmidler vi bruker kommer til å forandre seg masse i årene fremover. Å jobbe tett på dette skiftet og for trygge, effektive og rimelige hverdagsreiser på vegne av en halv million nordmenn blir spennende, sier Camilla Ryste.I tillegg til jobben som kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet, har Camilla Ryste bred erfaring som journalist i VG, leder i Aftenposten og senior kommunikasjonsrådgiver ved Statsministerens kontor. Hun tiltrer stillingen i NAF 1. oktober 2018