Tidal bruker privatetterforsker etter DN-oppslag

Tidal har hyret en amerikansk privatetterforsker til blant annet å granske arbeidet til Dagens Næringsliv etter avisens oppslag om manipulerte lyttertall.

Næringsliv

Det New York-baserte etterforskningsselskapet Quest Research & Investigations (QRI) har de siste ukene vært i kontakt med flere personer som har blitt intervjuet av Dagens Næringsliv i forbindelse med Tidal-saken, ifølge avisen.Etterforskerne skal blant annet ha spurt om hvordan intervjuene har foregått og om intervjuobjektene mener de har blitt korrekt sitert. Privatetterforskeren har også bedt om innsyn i personenes e-postutvekslinger med journalistene, ifølge DN.– Som en del av den pågående gjennomgåelsen, har vi engasjert flere ledende tredjeparts selskaper til å håndtere ulike deler av undersøkelsene, inkludert QRI, skriver Tidal i en epost til avisen.Selskapet har hele tiden nektet for å ha manipulert sine lyttertall, slik DN skrev første gang i begynnelsen av mai. Siden har en rekke artister trukket musikken sin fra strømmetjenesten, og flere rettighetsorganisasjoner har politianmeldt Tidal.(©NTB)

tidal
dagens næringsliv
Nyheter
Næringsliv