Widerøe har tekniske problemer – varsler forsinkelser

Flere av Widerøes fly er rammet av tekniske problemer. Åtte fly står på bakken i nord, og det må regnes med store forsinkelser mandag, ifølge VG.

Næringsliv

– På torsdag fikk alle flyene våre en oppdatering av det elektroniske systemet, og vi har begynt å få feilmeldinger på dette i dag, sier Catharina Solli, informasjonssjef i Widerøe, til VG.Selskapet har innkalt ekstra teknisk personell for å finne feilen.– Det er ikke meldt om feil på flyene i Sør-Norge, men alle flyene fikk denne oppdateringen, så vi må også finne ut av hvorfor det kun er flyene i nord som er rammet, sier Solli.– Jeg har ikke opplevd noe lignende så lenge jeg har vært i Widerøe, og er ikke kjent med noen slik situasjon før heller.Ifølge Solli trenger ingen av passasjerene å være bekymret for sikkerheten. Passasjerene som er rammet, vil bli plassert på andre avganger eller på bakketransport.– Mange passasjerer kommer til å bli rammet i morgen, og vi regner med det blir mye bakketransport. Men akkurat hva som blir situasjonen, er vanskelig å si akkurat nå.(©NTB)

widerøe
Nyheter
Næringsliv