Helsepersonell hevder å ha blitt sagt oppMer enn tolv leger og sykepleiere sier de har fått sparken ved et offentlig sykehus i Nicaragua. De hevder det forelå en ordre om å ikke behandle skadde demonstranter som motsetter seg president Daniel Ortegas regjering, og mener de fikk sparken fordi de trosset de.Skjør kontroll over skogbrannen i Aust-AgderBrannmannskapene har kontroll på ytterkantene av skogbrannområdet i Vindlandsheia, men bekymrer seg for hva som kan skje om vinden tar seg opp.14 mann har fulgt opp skogbrannen natta gjennom, det er rundt 19 grader i området og lett bris, på morgenkvisten lørdag kommer det inn uthvilte mannskaper.Kvinne mistenkt drept i SverigeEn 35 år gammel kvinne ble fredag kveld funnet død i en leilighet i Göteborg etter at naboer varslet politiet om skrik fra boligen.En 45 år gammel mann er pågrepet og mistenkt for drap. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart.Basehopper anmeldtEn mann i 30-årene er anmeldt av politiet etter å ha hoppet fra en 14-etasjes bygning i Fyllingsdalen i Bergen.Politiet ble varslet av en bekymret innringer, og de fryktet det var snakk om en suicidal person. Ettersom basehopping fra bygninger er ulovlig, blir mannen anmeldt.Full aksjon etter bekymring for båtulykkeAlle ressurser ble satt inn etter melding om et smell ved Trysnes i Søgne i Vest-Agder natt til lørdag. Politiet fryktet først det var snakk om en båtulykke, men det viste seg senere å være en stålbåt som hadde gått på skjær.Båten hadde ikke gått ned. Det ble ikke meldt om alvorlig personskade.(©NTB)