Marcus og Martinus spiller på Norway CupTall Ships Race i StavangerUformelle ministermøter i WienNASA fyller 60 år
Popidolene Marcus og Martinus tiltrekker seg kan hende mer enn fotballfans og gira foreldre når de inntar matta på Ekebergsletta i Oslo for å spille sammen med laget sitt Mosjøen G16 under Norway Cup klokka 18.45.Verdens største fotballturnering for unge mellom 10 og 19 år huser trolig noen av tvillingenes tilhengere.Mellom 26. og 29. juli ønsker Stavanger velkommen til 64 skuter fra 17 land, en skutefest som strekker seg over 1,5 kilometer fra Oljemuseet til Stavanger konserthus.Stavanger er eneste norske vertshavn i årets Tall Ships Race, og oljehovedstadens gjestehavner er helt fylt opp med båter.EU holder uformelle ministermøter i Wien for forsvars- og utenriksministrene sine over tre dager, med oppstart søndag.To av de heteste temaene i EU for tiden er hvordan EU og medlemslandene skal forholde seg til NATO og til migrasjon til Europa.Søndag er det på dagen 60 år siden daværende president i USA, Dwight Eisenhower, signerte arket som ble starten på National Aeronautics and Space Administration, bedre kjent som NASA.I dag huser NASA 17.000 ansatte, med et budsjett på 20 milliarder dollar, noe som tilsvarer rundt 163 milliarder kroner.(©NTB)