Johan Kaggestad blir Northug-rådgiver

Idrettsprofilen Johan Kaggestad skal bli rådgiver for langrennsveteranen Petter Northug, melder TV 2.TV 2 s ekspertkommentator omtaler seg selv som djevelens advokat.Sprintlandslagstrener Arild Monsen har sydd et solid opplegg for Petter Northug i comebacksesongen som heltids landslagsløper.Northug går dessuten tilbake til suksessoppskriften fra sine beste år som langrennsløper, og har i tillegg leid inn Kaggestad som en ekstern rådgiver og samtalepartner.– Jeg skal være djevelens advokat. Det er jeg god til, ler Kaggestad.Johan Kaggestad skal de neste ukene kommentere Tour de France sammen med Christian Paasche.– Det blir å være en samtalepartner, og en utfordrer. Arild Monsen og Northug har sydd et program, og de har også identifisert noen få utviklingsområder som han er nødt til å ta tak i. Min rolle er å utfordre, og passe på at han gjør det som skal til, sier Kaggestad.Kaggestad var første gang i et samarbeid med Northug da han var coach på Olympiatoppen i 2011. Den sesongen var en av Northugs beste sesonger.– Jeg har veldig sansen for Petter Northug, og liker det han står for som toppidrettsutøver. Jeg var med landslaget fram til VM i 2011, og jeg tror Northug er på riktig spor nå, og kan få en flott sesong, sier 74-åringen.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også