Jonas Grønner klar for Aalesund

Jonas Grønner (24) forlater serieleder Brann til fordel for Aalesund, skriver Bergens Tidende torsdag ettermiddag.

Midtstopperen debuterte for Branns A-lag for som 16-åring. Han signerte i desember kontrakt med Brann ut 2020.Det har vært meldt om AaFKs interesse for bergenseren over lengre tid. Nå skal BT være kjent med at Grønner befinner seg i Ålesund for å fullføre overgangen. Han deltok ikke på Branns trening torsdag som følge av dette.Tidligere i uken signerte Aalesund en annen bergensk midtstopper. Da ble målfarlige Ståle Steen Sæthre fra Nest-Sotra klar for sunnmøringene.Branns sportssjef, Rune Soltvedt, skal ha ikke ha besvart BTs henvendelser.Aalesund har fått en relativt god start på sesongen etter nedrykket fra eliteserien i 2017. Laget topper tabellen etter halvspilt sesong.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også