Thailand: Har boret over 100 hull inn i fjellet

International rescuers team prepare to enter the cave where a young soccer team and their coach trapped by flood waters Thursday, July 5, 2018, in Mae Sai, Chiang Rai province, in northern Thailand. With more rain coming, Thai rescuers are racing against time to pump out water from a flooded cave before they can extract 12 boys and their soccer coach with minimum risk, officials said Thursday. (AP Photo/Sakchai Lalit) Sakchai Lalit

Redningsarbeiderne har boret mer enn 100 hull inn i fjellet som del av forsøket på å redde de innesperrede guttene ut av grotten i Thailand.

Det opplyser provinsguvernør Narongsak Osottanakorn lørdag.– Noen (av hullene) er så dype som 400 meter, men vi har ikke klart å finne stedet der de oppholder seg, ennå, sier han, og legger til at redningsarbeiderne mangler teknologien til å finne guttenes nøyaktige posisjon.(©NTB)