Butikkjeden er nå konkurs

Styreleder måtte slå selskapet konkurs.

Selskapet bak Enklere liv har hatt 200 millioner i samlede underskudd i løpet av tre år. Nå er butikkjeden konkurs, melder DN mandag.- Jeg kan bekrefte at vi har begjært oppbud, sier Tore Thorstensen til DN.Thorstensen forteller videre til avisen at selskapet har lagt bak seg en større omstilling, men at situasjonen har forverret seg gjennom sommeren.- Vi kom oss greit gjennom våren i år, men så opplevde vi en omsetningssvikt i juni og juli. Vi liker ikke å skylde på været, men store deler av handelen har hatt en svak sommer. Vi kom i brudd med lånevilkårene. Vi forsøkte å forhandle oss ut med med banken, fordi vi har tro på fremtiden. Forsøket kom ikke i mål, og til slutt hadde vi ikke annet valg enn å begjære oppbud, forklarer Thorstensen til avisen.Stein Erik Hagens investeringsselskap, Canica AS, er største aksjonær i Enklere Liv Holding med 34,03 prosent av aksjene.