Gir seg i Brann etter denne sesongen

Ruben Kristiansen og Brann er ikke blitt enige om en forlenget kontrakt. Venstrebacken har allerede vært i samtaler med gamleklubben Tromsø, skriver Nordlys.30-åringen har vært i Brann siden 2015. Han bekrefter selv overfor Bergensavisen at han ikke spiller for de rødkledde neste år.– Vi kommer ikke til enighet. Det er nok mer min skyld enn Brann sin skyld. Jeg synes at klubben har oppført seg eksemplarisk i denne saken, sier Kristiansen til BA .Avtalen med Brann løper ut ved årsskiftet. Dermed står han i dag fritt til å forhandle med andre klubber. Forsvarsveteranen er åpen for en retur til Tromsø, der han spilte mellom 2012 og 2014.– Det er klart det er aktuelt, men jeg vil ikke gå inn på for mye hva som skjer før ting er klart, sier Kristiansen til Nordlys.Venstrebacken har spilt tolv seriekamper for Brann i år. Bergenserne topper Eliteserien ett poeng foran Rosenborg.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også