Nå må du også betale for håndbagasje

FILE- In this Tuesday July 21, 2009 file photo, Ryanair planes parked at Stansted Airport in England. Budget carrier Ryanair is reversing its longstanding refusal to recognize pilots' unions in a bid to avert strikes over the busy Christmas season. Chief executive Michael O'Leary said on Friday, Dec. 15, 2017, the airline wants to ease customers' concerns "that they may be disrupted by pilot industrial action next week." (AP Photo/Matt Dunham, File) Matt Dunham

Nye regler trer i kraft 1. november.

Med dageens regler, kan Ryanair-passasjerer ta med seg en håndbagasje på opptil ti kilo og en mindre veske.Dette vil endre seg fra 1. november. Da vil Ryanair ta betalt for håndbagasjen på opptil ti kilo, ifølge en pressemelding.Endringene er ifølge flyselskapet for å redusere forsinkelser som oppstår når passasjerer har for mye håndbagasje.


Les også