Stormskader for millioner, og regningen vokser

Gjensidige har fått melding om skader for mellom to og tre millioner kroner etter uværet i Sør-Norge fredag. De regner med at tallet vil stige betraktelig.

- Det er skader på tak, bygninger, hytter innbo og biler, og trær har veltet og gjort ødeleggelser, forteller kommunikasjonssjef Bjarne Rysstad i Gjensidige i en pressemelding lørdag.Rysstad poengterer derimot at selskapet har mottatt færre skader enn de på forhånd fryktet. De fleste skademeldingene dreier seg om mindre skader. Gjensidige har foreløpig beregnet erstatningsutbetalinger for mellom to til tre millioner kroner lørdag formiddag.Akershus alene står for nesten halvparten av skadene. Deretter følger Østfold og Oslo. Det er også registrert noen skader i Hedmark, Telemark, Buskerud og Vestfold.– Det er altfor tidlig å si noe om sluttsummen for denne stormen, men vi snakker i det minste om fra et titalls millioner kroner og oppover, sier Rysstad.Per lørdag hadde Gjensidige ennå ikke registrert noen skader på biler eller campingvogner, men dette kan forandre seg når folk kommer hjem fra ferie på mandag.(©NTB)


Les også