- Vi gulper fisk her vi sitter

Det meldes om prisoppgang over hele linja. Men markedet er avventende.

- Prisene er opp 3-4 kroner, men vi har ikke gjort så mange dealer ennå. Det er en del som fryses inn, både i Norge og ute, men oppgangen er likevel litt pussig, sier en eksportør til Intrafish fredag, ifølge TDN Direkt.En annen importør er usikker på hvor prisen ender.- Ja, mange sier det er opp, og det ender nok opp, men det er virkelig ingen grunn til at prisene skal opp. Det er absolutt ikke mange på fisk, vi gulper fisk her vi sitter, sier han.En annen eksportør melder om «en moderat prisoppgang», men sier at det spriker så mye at han ikke tør å tallfeste det.- Dessuten er det nok ikke gjort noe særlig, og det blir det trolig heller ikke før mandag. Det som handles nå er nok mest fisk med levering mandag og kanskje tirsdag, sier han.Snttprisene Intrafish får oppgitt:

  • 3-4 kg - 48-49 kroner per kilo
  • 4-5 kg - 51 kroner per kilo
  • 5-6 kg - 54-56 kroner per kilo
  • 6 kg+ - 60-65 kroner per kilo (som alltid store sprik, hvor det såkalte flymarkedet betaler mest)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også