- Jeg har ikke snakket med Fredriksen på fire år

Tor Olav Trøim og John Fredriksen. Foto: Finansavisen

- Når man har jobbet sammen i 19 år så blir man kanskje lei.

- Jeg unner John alt godt, men vi har ikke snakket sammen på fire år, så jeg har ikke noe forhold til ham lengre, sier Tor Olav Trøim til Nettavisen. Trøim er på Paretokonferansen der han snakker om selskapene Golar LNG og Borr Drilling som han har bygd opp etter bruddet med Fredriksen i juli 2014. - Jeg skal ikke gå i detalj om hvorfor jeg sluttet hos Fredriksen, men når man har jobbet sammen i 19 år, så blir man kanskje lei hverandre etterhvert, sier Trøim til avisen og understreker at han har lært mye av Fredriksen.Fredriksen og Trøim bygde sammen opp selskaper som Seadrill og Marine Harvest, og Fredriksen har gitt Trøim mye av skylda for krisen i Seadrill. - Han har jo gått ut og sagt at han er veldig glad for at han er kvitt meg og at ville vært femti milliarder rikere hvis jeg ikke hadde vært der, så da..., sier Trøim videre til avisen.Les også: Trøim tror ikke Fredriksen savner ham Les også: - Trøim er en liten finansakrobat Les også: Fredriksen: - Nå sitter vi igjen med skjegget i postkassen


Les også