kunngjorde onsdag konkursåpning i 21 selskaper. RS Bilglass AS. Et Vendere AS; Iversen Erik Tømrer AS; Norsk Massetransport AS. Boppso AS; Glad og Ren AS; Kåsine Arve AS; Tømmerhytta AS. Begnadalen Landhandel AS; Everycare AS. Brann & Førstehjelpsspesialisten AS; Kongsberg Aktivitetspark AS; Solbergelva Bilservice AS. Mexint AS. Esquire AS. NCP Verktøy Haugesund AS. Emla Mat AS; Stallen Kiosk AS. Mijoli AS. Fab Rehab AS. Evenes Bilutleie AS.I tillegg ble ni personlige konkurser kunngjort åpnet.26 konkurser tirsdagI går, tirsdag, ble konkursåpning kunngjort i 23 selskaper. Alpaca Society AS; Maxcom Norge AS. BS Autosalg AS; Candle Light AS; Resorsa Markedsføringsbyrå AS; Riksbygg Totalentreprenør AS. Kaffegata Landhandel og Delikatesse. Arktisk Sjømat AS; Huset Lillehammer AS; Mjøs Stiftelsen Ettervernsenter. Akershus Malemesterforretning AS. Østafjells Transport AS. Skafferiet Sørlandet AS. Engøy Røykeri AS; Feb S Thai Cuisine AS; HFH Bygg; Nordic Petroleum Consultants AS; Rog Con AS; Uthaug Hestetransport AS. Verdihus AS. Tatra Utleie AS. Byggmester Vidar Nordgård AS; K4 Røros AS.I tillegg ble tre personlige konkurser kunngjort åpnet.