Manchester United-manager Jose Mourinho skal ifølge storavisen El Mundo ha kommet til enighet med spanske myndigheter i skattesaken han er involvert i.Mourinho skal ifølge  være anklaget for å ha unndratt et betydelig millionbeløp i skatt. Nå skal saken etter alle solemerker være lagt død.Flere britiske medier, blant dem  , omtaler også avtalen som nå er inngått med henvisning til El Mundo.Mourinho skal angivelig være forberedt på å innrømme at han unndro inntekter beskatning ved to tilfeller i 2011 og 2012. Inntektene, som kom fra salg av bilderettigheter, skal ha havnet i et selskap på Jomfruøyene.Som følge av at Mourinho synes å være klar til å innrømme skyld, vil saken kunne bli avsluttet med en rettslig avtale partene i mellom. Den skal blant annt bestå i at Mourinho idømmes en fengselsstraff på ett år, et halvår for hver av de to skatteunndragelsene han er anklagt for.Ingenting tyder imidlertid på at portugiseren må sone. I Spania er det vanlig at dommer på under to år i saker som ikke innbefatter voldsbruk gjøres betinget for førstegangsforbrytere.Mourinho vil angivelig også ilegges en bot på like under to millioner euro, tilsvarende snaut 20 millioner norske kroner.(©NTB)