NCC sikrer seg kontrakt på nær en halv milliard

NCC har signert ny kontrakt med Statens vegvesen.

NCC har skrevet kontrakt med Statens vegvesen om fem års drift og vedlikehold av riks- og fylkesveier i Ringerike, Hole, Modum, Sigdal, Krødsherad og deler av Jevnaker kommune i Buskerud, opplyses det i en melding.Kontrakten har en verdi på 464 millioner kroner.- Ringerike kontrakten er en strategisk viktig kontrakt for NCC, og har vært driftet av NCC siden 2004. Det er derfor gledelig at NCC nå går inn i sin fjerde strake kontraktsperiode. Den nye kontrakten inneholder større grad av egen regi drift, men Ringerike er den kontrakten hvor vi har utført mest egen regi opp igjennom årene så vi er godt rustet for fem nye år, sier adm. direktør i NCC Road Services Norge, Anders Høvik, i en kommentar.Kontrakten inkluderer også gang- og sykkelstier langs riksvegene, samt tilhørende sidearealer, utstyr og installasjoner.Den nye driftskontraken gjelder i fem år fra 1.september 2018. Ved anbudsåpning var NCC og BMO Entreprenør de to tilbyderne som leverte anbud på kontrakten.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også