Tripadvisor rangerer Tromsø som verdens tredje beste opplevelsestur

Verdens største reisenettsted Tripadvisor har kåret Tromsø til verdens tredje beste reisemål for opplevelser. Ingen byer i Europa kommer bedre ut.

Tromsø blir kun slått av La Fortuna i Costa Rica og Kauai i Hawaii. I kåringen trekkes blant annet fjordene, reinsdyrmating og nordlyset fram som de beste opplevelsene i «ishavsbyen».Nettstedet baseres i stor grad på turistenes egne meninger, hvor folk kan rangere blant annet hoteller, destinasjoner og opplevelser. Tromsø har en gjennomsnittlig rangering på 4,77 poeng, bak Kauai med 4,79 og La Fortuna med 4,81.Bak Tromsø ligger Rotorua i New Zealand, etterfulgt av Puerto Vallarta i Mexico.Nettstedet har også rangert land i sin helhet basert på opplevelser. Også der kommer Costa Rica best ut, etterfulgt av New Zealand og Vietnam.(©NTB)