47 konkurser på to dager

Tirsdag og onsdag ble 47 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde onsdag konkursåpning i 13 selskaper.Akershus: Bottlefork Langhus AS; Kaffe Galleriet 1 AS; Reproff AS.Oslo: Dahl Harald Kontorutstyr AS; Iconti AS; TKK Service.Buskerud: SNB AS.Hordaland: Ekas Bygg AS; Go Matn AS; Seven AS; Siljes Interiør AS; Steamwash AS.Sogn og Fjordane: Skogstad A Invest AS.I tillegg ble ti personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.24 konkurser tirsdagI går, tirsdag, ble konkursåpning kunngjort i 20 selskaper.Akershus: Mortvedt Transport AS; Nor-Lit AS; R A V AS; Storoslo Auto AS; TGM Norge AS.Oslo: Din Maler AS; Kjøkkenhjørnet AS; Sportevent AS; Tannregulering AS.Hedmark: Norge Etter Oljen Holding AS.Buskerud: ATB Transport AS; Simply Invest AS.Telemark: Telemark Rørservice AS.Vest-Agder: Adeno Kristiansand AS.Hordaland: Happybox AS; Solstrand Mur AS.Møre og Romsdal: Sunnmøre Maskinutleige AS; Sykkelhuset Kristiansund AS.Nordland: Lavprisvarehuset Trollet AS.Troms:  Subnor AS.I tillegg ble fire personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser