Dette avgjør Microsoft-sjefens lønn

LinkedIn skal være en av faktorene som spiller inne på hvor mye Satya Nadella får betalt.

En rekke faktorer, deriblant hvordan det går for LinkedIn, påvirker Microsoft-sjef vd Satya Nadellas lønn, skriver CNBC.Nettstedet viser til et dokument som nylig ble innlevert til amerikanske SEC.Microsoft kjøpte LinkedIn for nærmere 27 milliarder dollar for to år siden. Selskapet opplyser om at de kommer til å se på hvor lenge de som bruker LinkedIn er innlogget på tjenesten i løpet av en periode på tre år.Nadella måles også på hvor mange aktive brukere Windows 10 har.Det er ikke unikt at Nadellas lønn avgjøres av hvordan selskapets hovedvirksomheter presterer.I notatet til SEC opplyses det om at lønnen til flere personer i ledergruppen er koblet opp mot LinkedIns prestasjoner.


Les også