Julen Lopetegui har fått en svett start på trenerlivet i Real Madrid. For første gang på over ti år har storklubben gått målløs av banen i tre strake kamper.De liljehvite traff aluminiumen tre ganger, men ballen ville ikke inn i tirsdagens 0-1-tap borte mot russiske CSKA Moskva i mesterligaen. Dermed har Real Madrid spilt over fem timer uten å score.Forrige mål kom i den knepne 1-0-seieren over Espanyol 22. september. En slik scoringstørke er svært uvant kost for Real Madrid. Januar 2007 er forrige gang hovedstadslaget hadde tre målløse oppgjør på rad.– Vi er ikke vant til å ha en rekke med kamper uten mål. Det eneste vi kan gjøre er å jobbe videre, sa Reals forsvarsspiller Nacho etter tirsdagens tap i Moskva.Kommer til sjanserHan la vekt på at spanjolene skapte mye og var uheldige som ikke fikk med seg noe.– Det er et problem hvis man ikke kommer til sjanser, men vi skapte mange muligheter.Lopetegui tok i sommer over som Real-trener etter at Zinédine Zidane sa takk for seg etter tre strake mesterligatitler. Ansettelsen førte til at han mistet jobben som Spanias landslagssjef får dager før VM i Russland.PressDen tidligere målvakten har allerede fått kjenne på presset det er å lede en klubbgigant som Real Madrid. Historien viser at han må snu situasjonen raskt om han skal beholde jobben.– Dette er et lag som snart scorer igjen. Sånn er fotballen noen ganger. For bare noen uker siden spilte vi fremragende mot Roma, sa Lopetegui og viste til 3-0-seieren i mesterligaåpningen.Real Madrid har kun plukket 14 av 21 mulige poeng i La Liga, men ligger likevel på delt tabelltopp med erkerival Barcelona (foran Real på målforskjell). De spanske topplagene har variert uvanlig mye i prestasjonene i sesongstarten.Dette er Reals tre oktoberkamper i ligaen: Alavés (b), Levante (h) og Barcelona (b).(©NTB)