Flere igangsettingstillatelser til nye boliger

Antall igangsettingstillatelser steg i september.

Antall igangsettingstillatelser til nye boliger steg 1,3 prosent fra august til september, viser sesongjusterte tall fra SSB.Det ble i september gitt igangsettingstillatelse til 2.536 boliger.Igangsatt bruksareal steg 0,8 prosent fra august - til 339.200 kvadratmeter.Siste 12 månederI siste 12-månedersperiode ble igangsettelsestillatelse gitt til 30.636 nye boliger, 14,0 prosent færre enn i 12-månedersperioden før.I bruksareal snakker vi om 3,98 millioner kvadratmeter, noe som tilsvarer 8,1 prosent nedgang.I siste 12-månedersperiode ble igangsettelsestillatelse gitt til bygging av 5,42 millioner kvadratmeter bruksareal til annet enn bolig.Det tilsvarer en oppgang på 28,6 prosent fra forrige 12-månedersperiode.Les mer hos SSB.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også