Ringnes åpner brygghus

- Nå kommer Ringnes tilbake til sitt barndomshjem.

I teglsteinsbygget øverst i Thorvald Meyers gate i Oslo ble det opprinnelige brygghuset etablert i 1876, som var oppe og gikk til anlegget åpnet på Gjelleråsen i 2001. Nå er det reetablert et brygghus, skriver DN.Ringnes-sjef Anders Røed er ikke enig i at leverandøren nå går skjenkestedene i næringen.- Det er ikke intensjonen å konkurrere med våre egne kunder. Vi har kalt det et ølkultursenter, og målet er å ta Ringnes tilbake til røttene, sier Røed til avisen.Han ser ikke for seg at det er bryggeriets rolle å drive en pubkjede.- Vi ønsker ikke å følge den type strategi. Utelivsmarkedet er drevet frem av våre kunder, og vi er en leverandør, sier Ringens-sjefen til avisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også