Ronaldo benekter voldtektsanklagene

Cristiano Ronaldo nekter for å ha voldtatt en kvinne i Las Vegas i 2009, skriver han selv på Twitter.– Voldtekt er en avskyelig kriminalitet som går imot alt jeg er og står for, skriver Ronaldo på sin Twitter-profil.Også tirsdag uttalte superstjernen seg, da i en video på Instagram. Videoklippet ble senere slettet. Onsdag la han ut en forklaring på Twitter på både portugisisk og engelsk.– Jeg nekter for anklagene som er rettet mot meg. Jeg ønsker å renvaske navnet mitt, og jet nekter å bidra til mediehysteriet som er skapt av folk som vil fremme sitt eget navn på min bekostning. Derfor kommer jeg til å vente til resultatet av alle undersøkelser er klart, skriver Ronaldo.Mandag gjenåpnet Las Vegas-politiet etterforskningen av en voldtektssak mot fotballstjernen fra 2009. Han er saksøkt av amerikanske Kathryn Mayorga (34) for en angivelig voldtekt på en hotellsuite under en ferietur i 2009.Ifølge søksmålet rapporterte kvinnen om voldtekten 12. juni 2009. Det har politiet tidligere bekreftet. Mayorga sto fram med sin historie i tyske Der Spiegel i september i år. Ronaldo har hele tiden hevdet at det var frivillig.Kvinnen skal ifølge nyhetsbyrået AFP ha en pressekonferanse natt til torsdag norsk tid.(©NTB)


Les også