Salaks fikk avslag på søknad

FILE - In this October 2008 file photo, farm-raised Atlantic salmon move across a conveyor belt as they are brought aboard a harvesting boat near Eastport, Maine. With the stocks of wild Atlantic salmon having been reduced to dangerously low levels, farm-raised Atlantic salmon have become a popular food staple. (AP Photo/Robert F. Bukaty, File) Robert F. Bukaty

Fiskeridirektoratet har i dag avslått Salaks AS sin søknad om ni utviklingstillatelser.

Fiskeridirektoratet har i dag avslått Salaks AS sin søknad om ni utviklingstillatelser til utvikling av konseptet «FjordMAX».Salaks søker om ni utviklingstillatelser for en prosjektperiode på 15 år til utvikling av konseptet «FjordMAX».Fiskeridirektoratet fatter med dette vedtak om å avslå søknaden for konseptet FjordMAX, fordi Fiskeridirektoratet har kommet til at det omsøkte konseptet ikke oppfyller vilkåret om «betydelig innovasjon».


Les også