Båtfører på redningsskøyte fikk illebefinnende

Politiet har konkludert.

Næringsliv

Politiet har konkludert med at ulykken hvor en redningsskøyte kjørte på land i full fart i Sunnmøre, skyldes at båtføreren fikk et illebefinnende.Et mannskap på tre var om bord da redningsskøyta Idar Ulstein havnet på land og knuste et naust på Grytastranda i Haram kommune torsdag.– To av dem ble lettere skadd og har fått behandling på sykehus. Vår primære oppgave er å ta vare på dem, sa beredskapssjef Ronny Pedersen i Redningsselskapet til NTB etter ulykken.I tillegg til undersøkelser fra politiet og Havarikommisjonen har Redningsselskapet tatt initiativ til eksterne undersøkelser.Politiet ble varslet om at skøyta traff land i Kvernhusvika klokken 12.28 torsdag. En nabo på stedet sier naustet som ble truffet, er helt knust. Hele båten ble liggende oppå en bergknaus.(©NTB)

idar ulstein
Nyheter
Næringsliv