Ektepar håvet inn 100 millioner på barnehager

Læringsverkstedet øker både resultat og inntekter.

Ekteparet Randi og Hans Jacob Sundby startet Læringsverkstedet i 2003 da de kjøpte sin første barnehage i Kristiansand. Og de har grunn til å smile, ifølge DN. For resultatet for årets ni første måneder viser ifølge avisen et resultat før skatt på 102 millioner kroner, sammenlignet med 81 millioner kroner i samme periode i fjor. Årets inntekter ved utgangen av tredje kvartal er på 2,5 milliarder kroner, mot 1,8 milliarder kroner året før. Også for tredje kvartal økte både resultatet før skatt og inntekter.Selskapet skriver i sin kvartalsrapport at det skyldes hovedsakelig at oppkjøp gjennomført i løpet av 2017 får full effekt, skriver DN.I løpet av året har barnehagekjeden kjøpt 20 nye barnehager i Norge. I fjor kjøpte selskapet 35 norske barnehager, og i 2016 ble det kjøpt barnehager.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker