Kampanje: Northug blir TV 2-mann etter endt karriere

Petter Northug skal jobbe for TV 2 etter at langrennskarrieren er over. Det bekrefter kanalen overfor nettstedet Kampanje.

Skistjernen fra Mosvik har antydet at langrennskarrieren går mot slutten, og tidligere i uken sa han at hvis han ikke viser form før jul, så kan han legge skiene på hylla tidligere enn ventet.Under sesongåpningen på Beitostølen ble Northug diskvalifisert etter blant annet å ha skøytet underveis.– Jeg kan bekrefte at vi har inngått en langsiktig avtale med Petter Northug om at han skal jobbe med programinnhold og sportsrelatert innhold for TV 2 når han legger opp, sier programredaktør Jarle Nakken til Kampanje.Northug ville ikke si noe om sin fremtidige TV-karriere til NTB etter fredagens renn.– Jeg får spille dum og si at jeg ikke vet noenting, svarte Northug på spørsmål om den nye jobben.(©NTB)


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker