Marine Harvest kjøper industriområde

Marine Harvest har sikret seg eiendom i Trøndelag.

Bjugn kommune i Trøndelag har solgt 20 mål av industriområdet i Gullvika til Marine Harvest for ni millioner kroner. – Vi har takket ja til tilbudet, sier ordfører Ogne Undertun (Ap) ifølge iLaks til Fosna-folket.Ordføreren understreker at det gjenstår å utarbeide en detaljert kontrakt.– Når Marine Harvest kjøper eiendommen så er vi veldig trygg på at man i løpet av to-tre år har realisert et eller annet på eiendommen, sier Undertun Stamfiskansvarlig i Marine Harvest, Roar Simonsen, sier at Bjugn er en viktig kommune for Marine Harvest.- Industriområdet på Gullvika ligger i umiddelbar nærhet til ST Stamfisk land, hvor Marine Harvest har opparbeidet et kompetansesenter innen stamfisk- og rognproduksjon. Denne kompetansen ønsker Marine Harvest å bygge videre på, sier han.