- Mulighetene lå der, og vi angrep for fulle mugger

Skitne laksemerder og nye miljøkrav har gitt NCS rekordstor vekst.

Næringsliv

Senjafisker og oppdrettsserviceselskap gikk fra null til 100 millioner kroner i inntekter på fire år. Familien valgte å selge til konkurrenten Frøy Rederi, eid av laksetoppen Helge Gåsø på Frøya, for å sikre videre vekst, skriver DN.– Vi ville ikke selge til Ferd eller Merkur Markets. Gåsø har et langsiktig perspektiv, driver selv, og er ikke børsnotert, sier Daniel Jensen, som forteller til avisen at familien fikk mellom 50 og 100 millioner kroner for selskapet.Han sier de fikk verdivurdering fra tre meglere og solgte selskapet på snittet av vurderingene.- Vi kunne holdt på selskapet, kjørt det som en melkeku, men da kunne vi ikke vokst videre. Nå trenger vi ikke lenger diskutere hva vi har råd til, men hva som er mest viktig å investere i.DN skriver at familien har investert noen av pengene i aksjer og eiendom, men er klar til å investere i et nytt selskap om en ny god idé dukker opp.– Vi er kampdyktige. Vi venter på neste gode idé som skal slå oss i hodet. Det er en heldig situasjon å være i, sier Jensen til DN.

ncs
helge gåsø
oppdrettsservice
Nyheter
Næringsliv