Hoff ble valgt av organisasjonens landsmøte på Gardermoen søndag etter å ha blitt innstilt enstemmig av valgkomiteen.Hun driver med økologisk melkeproduksjon sammen med ektemannen og jobber også som regnskapsfører. Hun har tidligere sittet i konsernstyret i Nortura, og hun har representert SV i kommunestyret i Løten i en årrekke. I åtte år var hun dessuten varaordfører.– Jeg er opptatt av at vi skal produsere mest mulig mat til det norske folk, på det landbruksarealet vi har. Da må vi satse på små og mellomstore gårdsbruk i hele landet, sa Hoff da hun ble innstilt.Merete Furuberg, som har ledet organisasjonen i åtte år, ønsket ikke å ta gjenvalg.– Åtte år er lenge nok. En leder skal ikke sitte for lenge. Men det er så interessant og givende å være leder, så jeg måtte bruke lang tid med meg selv for ikke å bli fristet, sa Furuberg til NTB i forkant av landsmøtet.(©NTB)