Omsatte for én million – prises til over 100

Nå planlegger Anzyz Technologies en større emisjon som kan prise selskapet til 250–300 millioner kroner.

I fjor omsatte Anzyz Technologies for en drøy million og gikk omtrent i null. Nå er kunstig intelligensselskapet i Grimstad priset til over 100 millioner. Neste år kan det bli det dobbelte, skriver DN.- Vi er nå endelig over i en fase der vi ikke bare driver med forskning og utvikling, men produksjon, sier Per Morten Hoff, tidligere generalsekretæren i bransjeorganisasjonen IKT-Norge og nå styreleder i Grimstad-selskapet Anzyz Technologies.Ifølge avisen har selskapet i løpet av året gjennomført to kapitalinnhentinger. Den siste tidligere denne måneden med en prising av selskapet på 100 millioner kroner, og med blant andre Skagenfondene-gründerne Kristoffer Stensrud og Åge Westbø på laget.Nå planlegger selskapet en større emisjon på 70–90 millioner kroner i løpet av første halvår neste år. DNB er hyret inn og Hoff antyder en prising på 250–300 millioner kroner.- Dette er selvfølgelig noe vi diskuterer med tilretteleggerne, men det er åpenbart at prisingen vil bli betydelig høyere blant annet fordi vi nå har inngått flere større og svært spennende kontrakter som kan bli det virkelig store gjennombruddet for oss, sier Hoff til DN.