– Vi skal gjøre så godt vi kan for å ikke drite oss ut en gang til

Eivind Yggeseth

- Vi skulle sendt dem hjem. Det gjorde vi ikke.

Protector Forsikring har fått et overtredelsesgebyr på 400.000 kroner av Arbeidstilsynet for grove brudd på Arbeidsmiljøloven. Ifølge DN ble det blant annet ikke betalt overtidstillegg, fleksitimer ble strøket og ansatte jobbet arbeidsuker langt utover normalen. Det verste tilfellet var 103 timer i løpet av én uke.Protector godtar gebyret.– Vi får som fortjent. Noen flotte folk hos oss jobbet i en periode altfor mye. Vi skulle sendt dem hjem. Det gjorde vi ikke, sier Protector-sjef Sverre Bjerkeli– Så kunne jeg nevnt at vi fikk et nytt økonomisystem, og at vi gjerne ville få ut tall på kort tid – men det har ingenting å si. Det skulle ikke skjedd, sier han.Forsikringsselskapet har fått på plass nye rutiner.– Vi skal gjøre så godt vi kan for å ikke drite oss ut en gang til, sier Bjerkeli til DN.