Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 30. desember.

Magnus Carlsen. Foto: Morten Rakke / NTB scanpix
Næringsliv

Avhør i Sarpsborg-drapetKrimteknikere skal fortsette å jobbe på åstedet der en kvinne ble drept fredag formiddag. Ektemannen hennes er siktet i saken.I tillegg til tekniske undersøkelser vil politiets taktiske etterforskning fortsette med tilrettelagt avhør av siktedes to barn. Barna var til stede i huset da moren deres ble drept.Valg i Kongo og BangladeshDet holdes valg i Kongo, både på provinsforsamlinger, nasjonalforsamling og president.Søndag arrangeres det også valg i Bangladesh. Statsminister Sheikh Hasina håper å få fortsette etter et tiår ved makten.Siste dag i VM i lynsjakkBlir det seier på Magnus Carlsen? Søndag avsluttes VM-turneringen i lynsjakk i St. Petersburg i Russland.Nordmannen har tatt sju seire og ligger på delt førsteplass med erkerivalen Vladislav Artemjev.Tour de Ski i ItaliaSøndag er det duket for 10 km fri teknikk for kvinner og 15 km fri teknikk for menn i Toblach i Italia. Det er individuell start for både kvinner og menn.To nordmenn som er ventet å se i aksjon er Ingvild Flugstad Østberg og Johannes Høsflot Klæbo.(©NTB)

Nyheter
Næringsliv