Melder om adskillig større aktivitet

FILE - In this October 2008 file photo, farm-raised Atlantic salmon move across a conveyor belt as they are brought aboard a harvesting boat near Eastport, Maine. With the stocks of wild Atlantic salmon having been reduced to dangerously low levels, farm-raised Atlantic salmon have become a popular food staple. (AP Photo/Robert F. Bukaty, File) Robert F. Bukaty
Næringsliv

Det er ikke de store bevegelsene i pris for laks som skal leveres kommende uke, får Intrafish opplyst fra aktører, ifølge TDN Direkt.Det har vært få arbeidsdager denne uken, og enkelte slakterier holder til og med stengt i romjulen. Aktører Intrafish melder om adskillig større aktivitet den kommende uken. - Prismessig er det stabilt denne uken, selv om det er litt fisk tilgjengelig. Det er mye småfisk. Når det gjelder 6+, så ser vi at det er gode priser, 67-68 kroner. Mye av dette er fisk som sendes med fly, og vi ser også at den drar med seg laks på 5-6 kilo, sier en eksportør til Intrafish.  Snittprisene IntraFish har fått oppgitt: 

  • 2-3 kilo: 50 kroner 
  • 3-4 kilo: 58-61 kroner 
  • 4-5 kilo: 60-62 kroner 
  • 5-6 kilo: 62-66 kroner 
  • 6+: 67-70 kroner 

laks
lakseprisen
Nyheter
Næringsliv