For en drøy måned siden med ca. 300 håndsydde italienske blazere og dressbukser i eksklusive materialer som kashmir, silke og ull.- Vi har slått omsetningsrekord når det gjelder en kundekveld på Fretex, uttalte Hilde Kjønstad, innkjøpsleder i Fretex, etter å ha avholdt «Herrenes aften» forrige tirsdag, til Hegnar.no.Etter å ha blitt konfrontert med flere funn som indikerte hvor dressene hadde kommet fra, bekreftet pressetalsmann for Kjell Inge Røkke, Rolf Nereng, overfor minmote.no forrige uke at det var Røkke som var giveren.Nå har flere av Kjell Inge Røkkes luksusplagg dukket opp på Finn.no etter Fretex-salget, der prisene varierte fra rundt 600 kroner til om lag 4000 kroner.Blant annet finner man en annonse for en Brioni-blazer, med en utsalgspris på 12.000 kroner.- Jeg har fått inn ekstremt mange tilbakemeldinger på Finn-annonsen, sier en av selgerne til minmote.no, som ønsker å være anonym.Finn-selgeren betalte rundt 4000 kroner for blazeren hos Fretex, ifølge minmote.no.- Det er en budrunde på blazeren nå. Det høyeste budet er på 20.000 kroner, forteller selgeren til nettstedet.Selgeren sier ifølge minmote.no at han har vært i kontakt med Brioni London, som har vurdert verdien av blazeren til å være rundt 50.000 kroner.