Skjeggkreproblem på Stortinget

Det uønskede skjeggkre er blitt en sak for Stortinget. 

Krypene har riktignok ikke havnet på politikernes bord, men de har trengt seg inn i kjelleren på tinget.De folkevalgte som styrer landet, har allerede fått instruks om hvordan de skal forholde seg til de ubudne gjestene, skriver DN.Politikerne blir bedt om å unngå å sette vesker og bager på kontorgulvene. I stedet bør de bruke en stol eller benk. Skulle et plagg falle på gulvet, bør det ristes før det henges opp igjen, står det på plakatene som er hengt opp i Stortingets kjeller.«De er vanskelig å bli kvitt helt når de først er i en bygning», heter det videre i oppslaget.Samtidig som representanter og andre som jobber på Stortinget blir bedt om å ta sine forholdsregler, gjør driftsavdelingen som folk flest. Det er satt ut limfeller med håp om å få inntrengerne i klisteret. Renholdet er trappet opp, og et skadedyrfirma er hyret inn.(©NTB)